Brian Tracy Főnix szeminárium 1.

Brian Tracy Főnix szemináriuma

“Elgondolkoztak már azon, hogy egyesek miért sikeresebbek másoknál? Mi az oka annak, hogy többet keresnek, boldogabbak, jobb állásuk, jobb kapcsolataik vannak, egészségesebbek, és úgy tűnik, teljesebb életet élnek? Ha csak néhány ismeretet hasznosít abból, amit itt szerzett, máris jelentős mértékben javíthat az eredményein.”
brian-tracy1
Üdvözöllek! Számomra ez a szeminárium életem egyik legfontosabb kezdőpontja lett. Elkezdtem másképp gondolni magamra és a körülöttem lévő világra. A változásokat önmagunkon belül kell elkezdeni. Tudod, ha sárga szemüvegen keresztül nézed a világot akkor sárga lesz minden. Egyszóval, változtass a nézeteiden és az életed is meg fog változni.

A sorozat első részét, a többi is követni fogja, tehát jó ha követed az oldal változásait, vagy iratkozz fel a Sikerkontroll Facebook oldalára. https://www.facebook.com/sikerkontroll  Ha levélsorozatomra iratkozol fel, akkor az oldalon történő változásokról és hasznos információkról kaphatsz levelet. A Videó alatt, a Facebook kommentben, oszd meg velem a véleményedet, és ha megosztod ezt a posztot akkor kapsz azonnal tőlem egy ajándékot!
“Share From the Options Below” alatt található
http://sikerkontroll.info/wp-content/plugins/Buzzinar3/images/ShareFacebookButton.png gombra kattintva!
Most pedig jó tanulást, és sok sikert kívánok!

Gyuri Zoltán, Sikerkontroll™

Completed   out of  
Share From the Options Below.
(Make sure there are No Pop up Blockers)
(required)
Share on Google+
Your free Gift is coming your way!!

;